Daćemo vam odmah 2 najvažnija razloga zašto kupovati preko našeg eCommerce sajta akvarijum.net i naših Android i iOS aplikacija, pored opšte poznate činjenice da smo najjeftiniji u celoj Srbiji (i šire):

  • Zato što vam mi dajemo u znak dobrodošlice popust na prvu kupovinu koju kod nas obavite.
  • Zato što su nama naše stalne mušterije VIP i za njih imamo posebne pogodnosti.

Svi ovi popusti i pogodnosti važe isključivo za on line kupovinu preko pomenutog sajta ili aplikacija i nikako drugačije. Nije moguće ove popuste ostvariti u našoj radnji u Zemunu i nije moguće kombinovati više akcija (više kupona) istovremeno.

Takođe, ovi popusti se odnose i na izradu akvarijuma pod uslovom da se akvarijum poruči preko ovog našeg sajta. Izradili smo za vas posebne kalkulatore, kojima možete videti i izračunati cenu i napraviti sami vaš savršen akvarijum. Kada iskonfigurišete ono što vam se najviše dopada, popunite porudžbenicu do kraja. Trenutno je moguće poručiti samo plazma akvarijume.

Popust za nove korisnike, za prvu kupovinu

Svaki nov korisnik akvarijum.net veb-sajta može da ostvari i dodatni popust od 5% na prvu kupovinu uz korišćenje dodeljenog kupon kôda. Da biste videli vaš lični kupon kôd za popust, morate biti prijavljeni na akvarijum.net, a da biste mogli da se prijavite, morate biti registrovan korisnik akvarijum.net veb-sajta.

Takođe, ovaj popust ne važi za prethodno snižene, akcijske, artkile. Ti proizvodi biće izuzeti iz konačnog obračuna.

Ukoliko još uvek nemate nalog, registrujete se, tj. kreirajte nalog. Kreiranje naloga, tj. registracija, radi se samo jednom, prilikom prvog korišćenja sajta akvarijum.net! Kreiranje naloga nije obavezno, ali ukoliko ga nemate, ne možete koristiti dodatni popust i druge pogodnosti koje povremeno dajemo.

Pročitajte pažljivo ceo ovaj tekst pre nego što krenete sa prijavom (ili registracijom).

Lični kupon kôd se prikazuje svim prijavljenim korisnicima na istoj ovoj stranici, na dnu ovog teksta. Sledite sledeće kratko uputstvo da biste ga dobili, a onda i iskoristili:

  • Kreirajte nalog (ukoliko ga nemate) i nakon toga se prijavite
  • Prijavite se na akvarijum.net (ukoliko već imate nalog)
  • Kopirajte i zalepite kupon kôd u predviđeno polje i kliknite na dugme Iskoristite kupon.
  • Gotovo. Sada možete početi svoju kupovinu. Izaberite proizvode koje želite i onda popunite porudžbenicu do kraja. Popust i specifikacija cele porudžbine će vam biti prikazani u obračunu.

VIP grupa

Naša VIP grupa je počela sa radom 21. januara 2020. i svi naši dotadašnji korisnici akvarijum.net sajta i aplikacija imaju pravo da postanu VIP članovi ako isprate detaljna uputstva koja su dobili na email 21. januara 2020. To će moći da urade u bilo kom trenutku, ako imaju mejl koji smo poslali 21. januara.

Napomena: Ako ne možete naći taj email, proverite Junk ili Spam folder.

Svi novi, budući, korisnici akvarijum.net sajta i naših aplikacija imaju pravo da postanu VIP članovi nakon uspešno izvršene 3 kupovine. Samo treba da nam pošalju upit na email sa ID brojevima te 3 porudžbine koje su napravili.

Ukoliko izgubite ovu stranicu za vreme prijave ili registracije, samo skrolujte skroz do dna i u sivom futeru na dnu bilo koje stranice u odeljku Usluge i zabava kliknite na link Zašto baš Akvarijum Centar.