radnim danima od 10 do 20 sati, subotom 10 do 16;
Ugrinovačka 116/f, Zemun, tel. +381 65 82 52 755

ribice za akvarijum, kao i kozice i puževe, nije moguće slati kurirskim službama. Jedini način da akvarijumske ribice preuzmu je lično, u našoj radnji u Zemunu. Takođe, cena ribica i ostalog programa faune zavisi od veličine samih jedinki. Na ovom sajtu je data cena za najmanje primerke, što implicira da su veće jedinke skuplje.

Plastična biljka Ludwigia
  • Plastična biljka Ludwigia
  • Plastična biljka Ludwigia

Plastična biljka Ludwigia

400,00 RSD
Šifra : 1404
Brend : Tetra
Izaberite veličinu:

Plastična biljka Ludwigia je verna replika vodene biljke poznate i kao ''vodeni peršun“, sjajna je dekoracija za akvarijum .

Idealna je za prikrivanje tehničke opreme kao što je grejač za akvarijum ili filter za akvarijum. Iako ne može da zameni prirodne funkcije prave biljke i dalje služi kao odlično mesto za skrivanje ili mrest ribica.

Kada su u pitanju ukrasi za akvarijum ova biljka je definitivno dobar izbor s obzirom na to da vremenom neće izgubiti ni boju ni oblik.

Savršena je za akvarijum u kojem se nalazi zlatna ribica, s obzirom da je ona biljojed.

Poznata po svojim, crveno-zelenim listovima privući će svačiju pažnju, stvara odličan kontrast sa drugim biljkama u akvarijumu. 

Mali akvarijumi u kojem se nalazi ribica borac, biće oplemenjeni jednostavnim postavljanjem ove biljke i podloge za akvarijum.

Na donjem delu biljke se nalazi teg koji joj omogućuje da nepomično stoji, lako se “sadi“ postavljanjem u pesak za akvarijum . Veoma se lako uklanja iz akvarijuma radi čišćenja.

Dostupne su u tri veličine, idealne za prednji, srednji ili zadnji plan akvarijuma.

  • Velilčina S (15cm)
  • Veličina M (23cm)
  • Veličina L (30cm)