radnim danima od 10 do 20 sati, subotom 10 do 16;
Ugrinovačka 116/f, Zemun, tel. +381 65 82 52 755

Tipične svetlosne konzole za akvarijum su konzole za fabričke juwel akvarijume, ali u ponudi su i druge. Rasveta na kačenje može biti takože zanimljiva za vas.

Juwel HeliaLux SmartControl

Juwel HeliaLux SmartControl

16.990,00 RSD
Šifra: 1661
Brend: Juwel

Pomoću HeliaLux SmartControl moguće je ugodno programirati i upravljati svojim HeliaLux svetlosnim konzolama pomoću mobilnog telefona, tableta ili računara putem Wi-Fi mreže.

Jednostavno i lako povežite svoj HeliaLux SmartControl sa kućnom Wi-Fi mrežom.

Udobno upravljajte svojim individualnim dnevnim rutinama pomoću korisničkog interfejsa, svetlosne jedinice HeliaLux kontrolišu se preko Wi-Fi mreže.

Kontroler vam omogućava da uslove osvetljenja u vašem akvarijumu prilagodite svojim potrebama. Do 16 faza osvetljenja, pored vremena izlaska i zalaska sunca, mogu se ugodno i pojedinačno programirati za svaki dan. Brzo i lako definišite raspoloženje osvetljenja u vašem akvarijumu u zavisnosti od doba dana i stvorite jedinstvenu atmosferu u vašem podvodnom svetu pomoću ovog efekta u boji.

Slobodno podesivi kanali u boji takođe omogućavaju posebno i pojedinačno podešavanje mesečine.

Odgovarajući HeliaLux spliteri omogućavaju istovremeno upravljanje do dve HeliaLux LED ili dve HeliaLux Spectrum konzole sa jednog HeliaLux SmartControl-a.

Individualne dnevne rutine u potpunosti prema vašim željama i potrebama. 16 podesivih svetlosnih faza omogućava vam ne samo da podesite vreme zore, izlaska, zalaska i sumraka, već i da pojedinačno programirate dodatne promene svetlosti tokom dana. Takođe je moguće definisati pauzu u podne u željeno doba dana i intenzitet svetlosti.

Memorija za 8 svetlosnih profila. Moguće je definisati pojedinačne dnevne rutine za svaki dan u nedelji. Neka sunce izlazi kasnije tokom vikenda, na primer, skratite pauzu u podne ili produžite zalazak sunca.

Individualno programabilni efekti u oblaku. Intenzitet oblaka (intenzitet oblaka) i učestalost oblaka (kretanje oblaka) mogu se podesiti za svaku fazu dana. Funkcija LivePreview vam omogućava da u realnom vremenu vidite intenzitet svetlosti koji ste postavili tokom kreiranja programa za akvarijum. Ova funkcija čini stvaranje profila osvetljenja posebno zanimljivim. Brzo i lako podešavanje fabričkih svetlosnih profila je moguće u svakom trenutku.

Pet unapred konfigurisanih profila za preuzimanje. Izaberite između sledećih profila: Standard, Standard bez pauze za ručak, Biotop Malavi / Tanganjika, Biotop Amazonas, Aquascape.

Bežična kontrola osvetljenja sa svih krajnjih uređaja sa omogućenom WiFi mrežom. Nije potrebna nijedna aplikacija. Jednostavno koristite svoj Internet pretraživač za direktno upravljanje svetlosnim jedinicama HeliaLux. Brzo i lako simulirajte raspoloženje osvetljenja koje ste postavili u akvarijumu u bilo koje doba dana. Pomičite klizač tokom dana da biste videli kakva će biti svetlosna situacija u željeno vreme u akvarijumu.

Mogućnost izrada rezervnih kopija i podela profila. Stvorite optimalne uslove za obavljanje poslova održavanja u vašem akvarijumu. Aktivirajte režim održavanje akvarijuma direktno pomoću kontrolnog dugmeta na HeliaLux Smart Control. Vaš HeliaLux zasvetliće na 100% osvetljenosti kako bi vam omogućio prijatan rad u akvarijumu. Moguće je automatsko ažuriranje sistema preko postojeće Internet veze. Ažuriranja sistema pomažu u održavanju sistema stabilnim i pružaju nove funkcije.

Dimenzije (D x Š x V) 0 x 0 x 0
Težina 0

Srodni, slični i proizvodi za nadopunjavanje: