radnim danima od 10 do 20 sati, subotom 10 do 16;
Ugrinovačka 116/f, Zemun, tel. +381 65 82 52 755

Kanister filter za akvarijum je definitivno je najpraktičniji filter. Ovi filteri lako se održavaju i čiste, tihi su i izuzetno efikasni. Proverite pre kupovine da li vaš filter ima mehaničku i biološku filter masu ili ne. Pročitajte koji je filter za akvarijum najbolji za vas, ako imate nedomice.

Kanister filter Oase BioMaster
  • Kanister filter Oase BioMaster
  • Kanister filter Oase BioMaster

Kanister filter Oase BioMaster

20.690,00 RSD
Šifra: 1771
Brend: Oase
Izaberite model:

kanister filter Oase BioMaster poseduje Easy Clean komoru za predfilter za izuzetno jednostavno čišćenje filtera i vrhunsko korišćenje.

Dostupni su kanisteri sa ugrađenim grejačem HeatUp ili bez njega za nesmetan pogled na podvodni svet bez vidljive tehnologije, optimalnog nivoa temperature akvarijuma, poboljšane sigurnosti. Perfektan kvalitet vode zahvaljujući velikoj zapremini filtera koju čine Hel-X i sundjeri za filtraciju.

Poseduju fini sundjer za predfiltriranje od 45 ppi za optimizaciju mehaničke filtracije grube nečistoće i produžavanje životnog veka bioloških filter medija.

Pomoću EasyClean modula za predfilter jednostavno uklonite modul za predfilter, isperite i zamenite ga.

kanister filter Oase BioMaster poseduje veliku zapreminu filtera, kombinacija mehaničke i visoko efikasne biološke filtracije osigurava zdravu i bistru akvarijumsku vodu.

Poseduju i dugme za efikasno usisavanje vode za brzi i lak početak rada tokom instalacije i nakon čišćenja, mehanizam za zatvaranje i sigurnosna brava sprečavaju neželjeno curenje vode, npr. prilikom uklanjanja modula predfiltera.

Mogućnost kontrolisanja protoka na filteru ili preko adaptera.

Modeli za akvarijume do 250L (protok 900L/H), 350L(protok 1100L/H) i 600L(protok 1250L/H).

Dužina kabla kanister filtera je 1.5m.

Dve godine garancije. 

Dimenzije (D x Š x V) 24 x 24 x 37 cm
Težina 5 kg