radnim danima od 10 do 20 sati, subotom 10 do 16;
Ugrinovačka 116/f, Zemun, tel. +381 65 82 52 755

Hranilica za ribice JUWEL EasyFeed

Hranilica za ribice JUWEL EasyFeed

2.900,00 RSD
Šifra: 149
Brend: Juwel

Hranilica za ribice JUWEL EasyFeed je automatska hranilica za ribice koja se može koristiti na bilo kom akvarijumu, a na Juwel modelima poklopac za akvarijum ima predviđeno mesto za nju.

EasyFeed hranilica je idealna oprema za akvarijum u slučaju odsustva od kuće, jer će ribice u akvarijumu biti site i tokom vašeg odsustva. Moguće ju je programirati na jedno ili dva hranjenja dnevno. Prvo hranjenje će se desiti odmah po uključivanju hranilice, a drugo šest sati nakon toga. Ovaj ciklus će se ponavljati svaka 24 časa. Za ovu hranilicu je idealna hrana za ribice u granulama.

Programiranje hranilice: Ubaciti AA baterije na mesto. Pritisnuti dugme On/Off. Crveni indikator će se upaliti. Prvo hranjenje se aktivira odmah po uključenju, nakon čega se pali i zeleni indikator, koji ostaje uključen. Ukoliko želite i drugo hranjenje, pritisnite dugme SET. Tada će se upaliti i žuti indikator, koji pokazuje da ste programirali hranilicu na dva hranjenja dnevno. (Na primer: prvo hranjenje u 9h, drugo u 15h, potom narednog dana u isto vreme.) Ukoliko želite da vratite hranilicu na jedno hranjenje dnevno, ponovo pritisnite dugme SET ili isključite hranilicu, pa je ponovo uključite.

  • Program hranjenja 1-2 puta dnevno
  • Podešavanje količine hrane
  • Dve godine garancije
Dimenzije (D x Š x V) 15 x 7 x 7 cm
Težina 0.5 kg

Srodni, slični i proizvodi za nadopunjavanje: