radnim danima od 10 do 20 sati, subotom 10 do 16;
Ugrinovačka 116/f, Zemun, tel. +381 65 82 52 755

JBL Manado granule

JBL Manado granule

1.090,00 RSD
990,00 RSD
9% popusta
Šifra: 1326
Brend: JBL
Izaberite pakovanje:

JBL Manado je prirodna podloga koja u isto vreme filtrira vodu i poboljšava rast biljaka. Prirodne pore su idealne za naseljavanje korisnih bakterija i bakterija koje rade denitrifikaciju. To stimuliše rast biljaka i usporava rast neželjenih algi i tako rasterećuje rad filtera i osigurava kristalno čistu vodu.

JBL Manado sa svojom poroznom strukturom osigurava aerobnost podloge i poboljšava rast korenovog sistema. JBL ProFlora AquaBasis plus kao dugotrajna hranjiva podloga i JBL Manado, koja je prekriva, idealna je kombinacija, koja garantuje uspeh. JBL Manado ima sposobnost apsorpcije viška hranljivih materija i po potrebi ih ponovo otpušta.

Neutralan je u vodi i ne ispušta nikakve štetne supstance. Ne povećava karbonatnu tvrdoću. Granule imaju zaobljene rubove i zato su nežne za osetljive brčiće riba dna.

Upotreba:

Podlogu oprati pod mlazom vode, da odstranimo prašinu koja je nastala od međusobnog trenja granula u transportu. Kada sipamo vodu u akvarijum, moramo biti pažljivi, jer su granule zbog porozne strukture lagane i lako možemo pokvariti koncept podloge koji smo postavili. Ako neka granula ispliva na površinu, odstranimo je mrežicom.

Doziranje:

Pakovanje Zapremina akvarijuma
1,5 L podloge dovoljno za akvarijum od 10 L
3 L podloge dovoljno za akvarijum od 25 L
5 L podloge dovoljno za akvarijum od 50 L
10 L podloge dovoljno za akvarijum od 100 L
25 L podloge dostatno za akvarij od 350 L
Dimenzije (D x Š x V) 0 x 0 x 0 cm
Težina 2 kg

Srodni, slični i proizvodi za nadopunjavanje: