Back to Top
headerfacebook headerlinkedin headergoogleplus

radnim danima od 10 do 20 sati, subotom od 10 do 16 sati, nedeljom ne radimo

Ugrinovačka 116/f, Zemun, tel. +381 65 82 52 755

550,00 RSD

550,00 RSD

Kamenje za akvarijum

Naše kamenje za akvarijum je najreljefnije kamenje koje možete naći na tržištu. Predstavlja jedan od od najvažnijih delova dekoracije akvarijuma, jer se često stavlja u prvi i drugi plan, što zavisi od stila uređenja, i tako direktno utiče na ukupan vizuelni efekat.

Dragon stone kamenje je izuzetno reljefno i otvara veliki prostor za manevrisanje, boja mu je pod vodom izuzetna i može imati puno nijansi, što zavisi i od svetla koje koristite.

Sa druge strane Seiryu stone je potpuno drugačiji tip kamena, ali se može koristiti na sličan način. Danas je najpopularniji u Ivagumi stilu i često ga profesionalci kombinuju samo sa jednom vrstom biljaka (najčešće tepih) i kreiraju očaravajuće minimalističke podvodne pejzaže.

Lava kamenje za akvarijum je višestruko korisno, jer pored estetskih efekata koje mu se ne mogu opozvati, ima značajnu ulogu i u filtraciji vode. Naime, njegova porozna tekstura pruža izvandrednu podlogu za razvoj i rast korisnih bakterija, koje filtriraju vodu i čine je kristalno čistom.