juwel akvarijumi

Proverite kakve povoljnosti imate uz kupljen JUWEL akvarijum.

akvarijum Centar u svojoj ponudi ima sve modele Juwel akvarijuma i to u tri boje, kataloški označene kao: black, dark wood & beech.

Juwel je nemačka firma za proizvodnju akvarijuma i akvarijumske opreme. Predstavlja najveći evropski brend u proizvodnji akvarijuma, sa prodajom od oko milion akvarijuma godišnje! Odlikuje se izuzetnim kvalitetom i tradicijom, zbog čega je vodeća firma u Evropi u ovoj oblasti. 40 godina tradicije i iskustva!

U decembru 2011. izlagali smo JUWEL akvarijume. Priliku da vidi uređene JUWEL akvarijume, imalo je pola miliona ljudi.juwel akvarijum uređeni par

Ne samo iz ugla prodavca, već i samih korisnika Juwel akvarijuma, kao kvalitete ističemo:

  • Savršeno pedantno mašinski obrađeno i mašinski lepljeno staklo.
  • Tehnički odlično rešena hauba, koja je generalno najkomplikovaniji deo svakog akvarijuma. Izuzetan kvalitet elektronike i neonskih sijalica.

Juwel hauba sadrži vodootporne nosače za neonke, tako da je elektronika zaštićena od vode i vlage. S obzirom na to, Juwel akvarijumi ne sadrže potpoklopac ispod neonki, što značajno olakšava rad u akvarijumu. Bezbednost je na prvom mestu. Konzola sa upaljenim sijalicama se može potpuno potopiti u vodu i neće se dogoditi ništa, osim što će sijalice nastaviti da svetle pod vodom.Juwel akvarijum izložen u TC Ušće

Neonske cevi su Juwel High-Lite T5 (tanke) sijalice, koje se odlikuju isijavanjem (u Lumenima), i koje su i do 2,5 puta jače od drugih sijalica u toj kategoriji. Ovo je posebno bitno, jer obezbeđuje dovoljno svetla za akvarijume sa dosta biljaka. Svetlo se dodatno može pojačati korišćenjem Juwel reflektora (odsjajivača).

Rad u akvarijumu je moguć i bez skidanja haube. Poklopac sadrži i mesto za Juwel automatsku hranilicu za ribe, što može značajno olakšati održavanje akvarijuma ukoliko ste odsutni od kuće nekoliko dana.

Efikasan filter, sa kvalitetnim filter materijalom i pumpom koji dolaze uz akvarijum. Unutar filtera je predviđeno mesto za Juwel grejač, koji je takođe sastavni deo Juwel akvarijumskog kompleta.

Rezervni i dodatni delovi za Juwel akvarijume su obezbeđeni od strane uvoznika. I pored toga što su sve komponente Juwel-ovih akvarijuma izrađene od kvalitetnih materijala, a električni uređaji dugotrajni, uz obezbeđene rezervne delove ste sigurni da vaš akvarijum može da traje i preko toga.Juwel akvarijumi u TC Usće