Pored standardnih i već postojećih načina kupovine (kupovina u prodavnici, kupovina preko sajta www.akvarijum.net), akvarijum Centar omogućava i mCommerce varijantu – kupovinu preko aplikacija, koje možete da instalirate na vaše mobilne uređaje.

Sada svi naši korisnici mogu da kupuju sve što im treba za akvarijume (uključujući i akvarijume uz posebne uslove transporta) sa svojih mobilnih telefona, tableta, iPeda, iPhona i sl., ali, ne koristeći standardne brauzere, već prave pravcate aplikacije.

Kliknite na odgovarajući bedž da biste preuzeli svoju aplikaciju.

app store badge

*

google play badge

Na naslovnoj strani aplikacije će se pojaviti kupon-kod za popust. Ukucajte ga u odgovarajuće polje za kupone tokom potvrde porudžbine da biste ostvarili popust.

Administracija akvarijum Centar naloga

Kreiran nalog na sajtu akvarijum.net je nalog koji važi i na aplikacijama i obrnuto – kreiran nalog na aplikacijama važi i na sajtu akvarijum.net. Drugim rečima, registracija naloga na aplikacijama automatski kreira i nalog na pomenutom sajtu i obrnuto. Ukoliko želite da registrujete nalog ili povratite izgubljene pristupne podatke, koristite sledeće linkove i pratite uputstva koja će vam biti poslata na email adresu:

** Napomena u vezi sa registracijom naloga: Svi postojeći korisnici akvarijum.net sajta NE treba da registruju nov nalog na aplikacijama, već samo da se uloguju (prijave) sa pristupnim podacima koje već koriste za akvarijum.net (korisničko ime ili email adresu i lozinku). Svi novi korisnici, koji nemaju nalog na sajtu akvarijum.net, treba da se registruju.