Pored standardnih i već postojećih načina kupovine (kupovina u prodavnici, kupovina preko sajta www.akvarijum.net), Akvarijum Centar omogućava i mCommerce varijantu – kupovinu preko aplikacija, koje možete da instalirate na vaše mobilne uređaje. Sada svi naši korisnici mogu da kupuju sve što im treba za akvarijume (uključujući i akvarijume uz posebne uslove transporta) sa svojih mobilnih telefona, tableta, iPeda, iPhona i sl., ali, ne koristeći standardne brauzere, već prave pravcate aplikacije. 

Aplikacije donose posebne pogodnosti svim korisnicima, a za početak, to će biti 10% popusta na sve kupovine do 1. oktobra 2019. 

 

app store badge

*

google play badge

 

Uz jedinstveni kupon kôd, koji će svaki korisnik videti na naslovnoj strani aplikacija, ostvarivanje popusta će biti vrlo jednostavno. Procedura je sledeća. Nakon što korisnik odabere željene proizvode, ubaci ih u korpu i zatim krene u poručivanje i počne sa popunjavanjem porudžbenice, videće polje u koje će ukucati dodeljeni kupon kôd. Kada se kôd primeni, vrednost korpe se odmah umanjuje za 10%, tj. umanjuje se ona vrednost koju čine prethodno ne sniženi artikli. Drugim rečima rečeno, popust ne važi za već snižene, akcijske, artikle.

Nakon ovoga ostaje samo rutinski popuniti porudžbenicu do kraja.

Administracija Akvarijum Centar naloga

Kreiran nalog na sajtu akvarijum.net je nalog koji važi i na aplikacijama i obrnuto – kreiran nalog na aplikacijama važi i na sajtu akvarijum.net. Drugim rečima, registracija naloga na aplikacijama automatski kreira i nalog na pomenutom sajtu i obrnuto. Ukoliko želite da registrujete nalog ili povratite izgubljene pristupne podatke, koristite sledeće linkove i pratite uputstva koja će vam biti poslata na email adresu:

** Napomena u vezi sa registracijom naloga: Svi postojeći korisnici akvarijum.net sajta NE treba da registruju nov nalog na aplikacijama, već samo da se uloguju (prijave) sa pristupnim podacima koje već koriste za akvarijum.net (korisničko ime ili email adresu i lozinku). Svi novi korisnici, koji nemaju nalog na sajtu akvarijum.net, treba da se registruju.